دکتر منطقی: مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین، یکی از الگوهای موفق در میان فعالیت‌های ترویجی صنعت هوایی کشور است

منطقی برگزاری جزیره‌ای مسابقات و جشنواره‌ها بدون دنبال کردن هدف و مأموریتی مشخص را اتلاف هزینه‌های مالی و انسانی در دانشگاه‌های کشور عنوان کرد.

دکتر مسعود برومند، دانشیار دانشکده هوافضای دانشگاه امیرکبیر، به سمت معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دکتر مسعود برومند معاون پژوهشی دانشگاه امیرکبیر را به سمت معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم منصوب کرد. وی هم اکنون دانشیار دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تخصص توربوماشین و توربین گاز است.

نهمین دوره مسابقات ملی هوافضا دانشگاه امیرکبیر، اردیبهشت 96

نهمین دوره مسابقات ملی هوافضا در هفته دوم و سوم اردیبهشت‌ماه 96 در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.

هشتمین دوره مسابقات ملی هوافضا دانشگاه امیرکبیر

هشتمین دوره مسابقات ملی هوافضا 8 تا 12 اردیبهشت 95 دو بخش دانشجویی و دانش‌آموزی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.

تولید موتور تامین‌کننده برق زمینی هواپیما در ایران

موتور تامین کننده برق زمینی هواپیما درحد فاصل بین دو پرواز که موتور هواپیما خاموش است و منبع تغذیه ای الکتریکی برای هواپیما وجود ندارد، با اتصال به هواپیما، به عنوان تامین کننده برق هواپیما مورد استفاده قرار می گیرد.

در صورت تائید شورای عتف، فاز طراحی اولیه هواپیمای 150 نفره در دانشگاه امیرکبیر آغاز می‌شود

وی با بیان این‌که دانشگاه صنعتی امیرکبیر با صنایع و ارگان‌های مختلف همکاری علمی و تحقیقاتی دارد، گفت: درحال حاضر این دانشگاه با وزارت دفاع، شرکت صاایران، شرکت مپنا، صنایع پتروشیمی، خودروسازی، کشتی سازی و بسیاری از صنایع دیگر همکاری می‌کند.

برنامه دانشگاه امیرکبیر برای طراحی جنگنده ملی و ساخت جت ۵۰ نفره

دکتر وزیری: قصد داریم طراحی جنگنده ملی را مانند جنگنده‌های نسل ۵ کشورهای پیشرفته داشته باشیم اما نمی‌خواهیم جنگنده را بسازیم بلکه قصدمان نشان دادن رشد تحقیقات کشور در این زمینه است.

توسعه دانش فنی و ساخت توربین‌های گازی صنعتی

هدف توسعه دانش فنی، طراحی یک توربین گازی 25 مگاوات با قابلیت ارتقا به 30 مگاوات است که روش‌های متفاوتی برای ارتقا این زمینه وجود دارد، همچنین این طرح یکی از طرح‌های کلان ملی است که مصوب شورای عالی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری است که در خرداد ماه سال 1391 ابلاغ شد.

موافقت قطعی شورای گسترش آموزش عالی با احیای مجدد پژوهشگاه هوافضا وابسته به وزارت علوم

 

در سال 1382 شورای گسترش وزارت علوم، مجوز اصولی و در سال 1384 مجوز قطعی ایجاد پژوهشگاه هوافضا را صادر کرده بود ولی در سال 1390 با تنزل جایگاه این پژوهشگاه، این مرکز به عنوان پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی ادامه حیات داد و بدین ترتیب پژوهشگاه هوافضا تنها در حوزه فضایی فعال بود.

دومین دوره مسابقات راکت آبی در دانشگاه خواجه نصیر، اردیبهشت 94

دومين دوره از مسابقات راكت آبي دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي با تغييراتي كلي توسط انجمن علمي دانشكده مهندسي هوافضا و با همكاري مسئولين دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي در تاریخ اردیبهشت 94 برگزار مي گردد.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری